İGM'de Komisyon Raporları Görüşüldü

Kastamonu İl Genel Meclisi (İGM) Şubat ayı toplantıları bugünkü oturumla devam etti. Toplantıda komisyon raporları görüşüldü.

İGM'de Komisyon Raporları Görüşüldü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantında ilk olarak İnebolu Kabalarsökü köyü Kozpınarı membaı ve Taşköprü Sarpun köyü Ortaköy Mahallesi Çatacık membalarından ihtilafsız su tahsisleri hakkında hazırlanan komisyon raporları görüşüldü. Raporlar doğrultusunda su tahsisleri kabul edildi.

Toplantının diğer gündem maddesinde sahipsiz sokak hayvanlarının öncelikle kontrolsüz üretmelerinin önlenmesi, kısırlaştırma faaliyetlerinin yürütülebilmesi ve bulundukları ortamda sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için mevzuat gereği İl Özel İdaresi tarafından yapılması gereken hususlar hakkında hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşüldü. Yapılması gereken çalışmaları sıralayan komisyon raporu, rapor doğrultusunda karara bağlandı.

Toplantıda son olarak İl Özel İdaresi makine parkında bulunan makine ve ekipmanların kiralanmasında uygulanacak olan 2024 ücret tarifesi hakkında hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu görüşülerek, karara bağlandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme