İGM Oturumları Devam Ediyor

Kastamonu İl Genel Meclisi toplantıları devam etti. Toplantının gündeminde İl Encümen üyelerinin seçimi, KASMİB üyelerinin seçimi, KASTAB üyelerini seçimi ve Vilayetler Hizmet Birliği'ne üye seçimi gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında İGM Başkanı Doğan Ünlü; “Güne üzücü bir haber ile başladık. İlimizde görev yapan bir uzman çavuşumuz kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kendisinden Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tüm şehitlerimizi de rahmetle ve özleme anıyoruz” dedi. 

Toplantıda ilk olarak İl Encümen üyeleri seçimi yapıldı. Yapılan oylama neticesinde İl Encümen üyeliğine AK Parti’den Mehmet Balta, Hüseyin Aslan ve Mehmet Yılmaz seçildi. Akabinde Kastamonu Mahalli İdareler Birliği’ne (KASMİB) 3 asıl ve 2 yedek üye seçimi gerçekleştirildi. Yapılan oylama neticesinde AK Parti’den Bayram Özsoy, Süleyman Yörür ve Nail Okay asıl üye, Bayram Pehlivan ve Hayrettin Melezoğlu yedek üye olarak seçildi. 

Toplantının devamında Kastamonu Turizm Altyapı Hizmet Birliği’ne (KASTAB) asil üye olarak AK Parti’den Doğan Ünlü ve Bayram Pehlivan seçilirken, yedek üyeliğe de AK Parti’den Nail Okay ve Sadık Yıldız seçildi. Toplantıda son olarak Vilayetler Hizmet Birliği’ne de AK Parti’den Nevzat Kocatürk asil üye, Kamil Sarı ise yedek üye olarak seçildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme