İGM Oturumları Devam Ediyor

Kastamonu İl Genel Meclisi (İGM) toplantıları sürüyor. İl Genel Meclisi'nde yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantıda ilk olarak İl Özel İdaresi envanterinde kayıtlı bulunan ancak İl Sağlık Müdürlükleri tarafından hasta nakil hizmetlerinde kullanılan ambulansın Sağlık Müdürlüğü’ne devredilmesine oy birliği ile karar verildi. 

Toplantının diğer maddeleri ise İnebolu İlçesi Çaykıyı Köyü sınırları Devlet Su İşleri 23’üncü Bölge Müdürlüğü (Kireç taşı) hammadde üretim izin sahasından İl Özel İdare köy yollarının bakım, onarım çalışmalarında ve İnebolu Limanı’nda kullanılmak üzere gerekli olurun verilmesi yönündeki teklifin Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonu’na gönderilmesine karar verildi. Bir diğer maddede İnebolu Çuhadoruğu Mevkiinde Karayolları 15’inci Bölge Müdürlüğü’nün uhdesinde bulunan hammadde üretim izin sahasından İl Özel İdaresi’nce köy yolarının bakım onarım çalışmalarında ve İnebolu Limanı genişletme ve mendirek imalatı işinde kullanılmak üzere hammadde kullanım oluruna yönelik teklifte Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonu’na gönderildi. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme