İGM toplantıları sürüyor
İl Genel Meclisi (İGM) temmuz ayı olağan ikinci toplantısı düzenlenen oturumla devam etti. İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında yapılan toplantıda 2 gündem maddesi görüşüldü.
Gündemin ilk maddesinde İnebolu’da Karadeniz Mahallesi mezarlık mevkisinde 459 ada 10 parselde kayıtlı 780,84 metrekare yüzölçümlü vasfı 3 katlı betonarme apartman ve arsa olan taşınmazın Kaymakam Lojmanı olarak kullanılmak üzere satın alınması teklifi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
İhsangazi ve Daday’da İl Özel İdaresine ait ve atıl durumda olan gayrimenkuller için bir çalışma yapılması ve idareye gelir getirecek taşınmazların satılmasını içeren sözlü önerge hakkında hazırlanan Köylere Yönelik Hizmet Komisyonu raporu da görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.