• Haberler
  • Sağlık
  • İl Sağlık Müdürü Derdiyok, Hastanedeki Sorunlara El Attı

İl Sağlık Müdürü Derdiyok, Hastanedeki Sorunlara El Attı

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi (KEAH) içi yolu (Arnavut kaldırımının vatandaşlara yaşattığı problem), çevre düzeni ve otoparkı ile ilgili olarak kamuoyuna yansıyan bilgiler doğrultusunda hastanede incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu,  Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir, İl Sağlık Müdürlüğü İnşaat Yapı Teknik Ekibi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi, Karayolları 15’inci Bölge Müdürlüğü Teknik İnceleme Ekibi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül, Acil Tıp Kliniği Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Fatma Mutlu Kukul Güven, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Fatih Gün,  İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Erman Yiğit, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Erkan Türkmen, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Saide Pakize Çetin’in de katılımları ile Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulundular. 

Konu hakkında İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede; “Eğitim ve Araştırma Hastanemizin içindeki mevcut mimari düzen de göz önünde bulundurularak,  kullanımda bulunan yol ve etrafında yaşanan olumsuzluklar ile ihtiyaçlar dikkate alınarak, gerekli alt yapının oluşturulmasına yönelik olarak teknik inceleme yapılmış olup, paydaş kurumlar ile işbirliği içerisinde yaşanan aksaklıkların çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Arnavut kaldırımının asfalt ile değiştirilmesi, yeni otopark alanının planlanması konusunda yaşanan problemlerin en kısa sürede çözüme kavuşturulacağı hususu kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi. 

Acil Servis Planlaması Yapıldı

Hastanedeki incelemelerine devam eden Derdiyok, akabinde Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Planlaması hakkında incelemede bulundu. 

Çağdaş Derdiyok; beraberinde Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu,  Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir; Başhekim Prof. Dr. Zafer Ergül, Acil Tıp Kliniği Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Fatma Mutlu Kukul Güven, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Fatih Gün, Acil Tıp uzmanı ve İdari Sorumlu Hekim Dr. Öğr. Üyesi Miraç Koç,  İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Erman Yiğit, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Erkan Türkmen, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Saide Pakize Çetin’in de KEAH Acilinde tespit edilen aksaklık ve işleyiş hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, incelemelerde bulundular.

İnceleme sonrasında acil servise başvuran vatandaşlara yönelik daha kaliteli hizmet sunumu için gerekli düzenlemelerin yapılması planlandı.

Bakmadan Geçme