• Haberler
  • Eğitim
  • İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem İlçe Milli Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş başkanlığında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mesut Şeker ve Yaşar Dolapcı ile tüm ilçe Millî Eğitim Müdürlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemin genel değerlendirilmesi ve ikinci döneme dair yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş toplantıda yaptığı açıklamada eğitimin bir bütün olduğunu bu nedenle ilçelerle iş birliği ve koordinasyon ne kadar sağlıklı olursa başarının o derece artacağını ifade etti. Başarının sadece akademik başarıya bağlanmaması gerektiğini spor, sanat, yerel, ulusal ve uluslararası projelerdeki başarıların bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini ve öğrencileri yaşayacakları dönem dikkate alınarak bilgi ve teknoloji açısından donanımlı, millî ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirebildiğinde gerçek başarıyı yakalayabileceklerini ifade etti. Türkiye Yüzyılı'nda ekip ruhuyla hareket etmenin önemine vurgu yaptı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilçe milli eğitim müdürlüklerinde yapılan çalışmaların takip edildiği ve bu çalışmalara her zaman destek olacaklarını vurguladı. Birinci dönem gösterdiği gayretlerin Bakanlık düzeyinde olumlu karşılandığını ve bu başarılı çalışmalar neticesinde ülke genelinde 14 Öğretmen Akademisi açılacak illerden biri olduğunu belirtti. 

Bakmadan Geçme