İlk Mektupları Sağlık Çalışanlarına

Candaroğulları İlkokulu 1/E sınıfı öğrencilerinin okuma yazma sevinçlerini ilk mektuplarını sağlık çalışanlarına yazarak gösterdiler.

Sağlık çalışanlarına gönderdikleri mektupların içeriklerinde büyüdüklerini de doktor, hemşire sağlıkçı olmak istedikleri mektupları okuyan Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi (KEAH) Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Görevlisi Fatih Uğur, Çocuk Sağlığı Uzmanı Doç. Dr. Eren Yıldız, Sağlık Hizmetleri Müdürü Pakize Çetin ile birlikte 1/E sınıfı öğrencilerini ziyaret ettiler. KEAH Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül başkanlığında yapılan ziyaret okul idaresi ve öğrencilerini ayrıca çok mutlu etti.

KEAH Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül, yarının doktorları yöneticileri olacak minik öğrencilere “Büyüyünce ne olmak istersiniz? Sorusuna öğrenciler hep bir ağızdan” doktor olmak istediklerini söylediler.

‘İnşallah Bende Büyüyünce Ülkeme Sizler Gibi Faydalı Olurum’

Candaroğulları İlkokulu 1/E sınıfı öğrencisi Ertuğrul Gazi mektubunda gönderdiği mektubunun satırlarında; “Artık okuma yazmayı bende öğrendim. Çok mutluyum. Hayata gözümü açtığım ilk yer olan hastaneme ilk mektubumu yazmak istedim. Bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Bizlere verdiğiniz sağlık hizmetlerinizden dolayı sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz. İnşallah bende büyüyünce ülkeme sizler gibi faydalı olurum. Meslek hayatınızda başarılar sağlıklı günler diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

Öğrencileri bu anlamlı sosyal projede yönlendiren Okul İdaresi ve Sınıf Öğretmeni Melis Çakmak Karaları tebrik eden KEAH Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül ve Hastane Yönetimi bayram öncesi getirdikleri hediyeleri öğrencilere dağıtarak minikleri mutlu ettiler.

Okul İdaresi de KEAH’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başhekim Prof. Dr. Zafer Ergül ve yönetimine teşekkür ettiler. 

Bakmadan Geçme