IPARD-2'de 6 Proje Daha Desteklenecek

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğü tarafından IPARD-2 Programı 13'üncü başvuru çağrı döneminde Kastamonu'dan 6 projenin destek kapsamına alındığını duyurdu.

IPARD-2'de 6 Proje Daha Desteklenecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TKDK İl Koordinatörlüğü’nden yapılan duyuruda; “IPARD-2 Programı 13’üncü Başvuru çağrı dönemi 1’inci Grup desteklenmek üzere seçilen başvurular listesinde 6 projemiz yer almıştır. Projelerimizin toplam yatırım tutarı; 29 milyon 331 bin TL olup yatırımlar gerçekleştiğinde bu projelere 14 milyon 860 bin TL hibe ödenecektir. Şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz” denildi. 

IPARD-2 Programı 13’üncü başvuru çağrı döneminde ilimizden Süt Üreten Tarımsal İşletmeler bölümünde Raşit Tekkeşin’in projesi, Kırmızı Et Üreten Tarımsal İşletmeler bölümünde Abdurrahman Bodur’un ve Mehmet Gök’ün projeleri, Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması bölümünde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin projesi, Kanatlı Eti ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması bölümünde Ulus Gıda’nın projesi ile Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi ve Pazarlanması bölümünde Doğa Mantar Ürünlerinin projesi kabul edildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme