İş Birliği Platformundan ZİNTAŞ'a Ziyaret

Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan ortak strateji platformu 26'ncı ziyaretini ZİNTAŞ Fabrikası'na gerçekleştirdi.

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Üniversite Sanayi İş Birliği Merkezi öncülüğünde oluşturulan, Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan ortak strateji platformu 26’ncı ziyaretini maden zincirleri ile konveyörlü taşıma sistemleri ve kömür pullukları için zincirler, kaldırma ve taşıma amaçlı Grade 100’e kadar yüksek dayanımlı ve alaşımlı sıyırıcı zincirler, çimento sanayi için özel olarak tasarlanmış yüksek sıcaklık ve yüksek aşınma mukavemetli zincirler, ormancılık sektörü için özel tasarlanmış zincirler, patinaj zincirleri, lastik koruyucu zincirler, transmisyon zincirleri ve zincir aksesuarları üretimi ve satışı alanında faaliyet gösteren ZİNTAŞ Fabrikası’na gerçekleştirdi.

Toplantıda üniversite ve sanayi iş birliği açısından şirket ile ortak araştırma, analiz ve proje geliştirme konularında yapılabilecek iş birlikleri görüşüldü.

Ziyarette toplantıya ev sahipliği yapan ZİNTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üster, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Maruf Üster, KÜ Rektör Yardımcısı, Kastamonu Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Kasım Yenigün, Kastamonu İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu ve Mühendis M. Burak Kızılcı, KOSGEB İl Müdürü Nevzat Erol, KUZKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Özgür Yücel Yakar, TSE Kastamonu Belgelendirme Müdürü Bayram Güven, Kastamonu Ticaret İl Müdürü Halil Alper, TKDK İl Koordinatörü Ahmet Kuyulu, Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Dilek Şehnaz Aşcı, KÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Konstrüksiyon ve İmalat A.B.D.’dan Doç. Dr. Fuat Kartal, KÜ MMF Malzeme A.B.D.’dan Doç. Dr. Mehmet Akkaş, KÜ TTO’den ÜSİM Koordinatörü/İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Uzmanı Öğr. Gör. Tuba Külçe ve Patent Destek Ofisi Koordinatörü/İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Uzmanı Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun bulundular.

Bakmadan Geçme