• Haberler
  • Spor
  • İskenderunlu Futbolcular Önce Başkanın Doğum Gününü Kutladı Sonra İdmana Çıkmama Kararı Aldı

İskenderunlu Futbolcular Önce Başkanın Doğum Gününü Kutladı Sonra İdmana Çıkmama Kararı Aldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor'un rakiplerinden İskenderun Futbol Kulübü'nde futbolcular, ortak bir açıklamayla antrenmanlara çıkmama kararı aldıklarını açıkladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor’un rakiplerinden İskenderun Futbol Kulübü’nde futbolcular, ortak bir açıklamayla antrenmanlara çıkmama kararı aldıklarını açıkladı.

Söz konusu açıklama şöyle: “Futbol kamuoyuna zorunlu açıklama: Sezon başından itibaren futbolcu grubuna söz verilen ödemelerin yapılmaması sebebiyle antrenmanlara çıkmama kararı almış bulunmaktayız. Birlik ve beraberlikle takımımızı getirdiğimiz bu Play-Off noktasında sorunların en kısa sürede çözülmesini bekliyoruz. Futbol kamuoyuna saygılarımızla.”

Takipçiler Açıklamayı Kuşkuyla Karşıladı

Öte yandan bu paylaşıma dair takipçiler düşüncelerini dile getirdiler. Bir takipçi; “Hepsi hikaye dün daha Hakan başkanın doğum gününü kutladınız, bugün paramızı alamıyoruz diye sitem ettiniz. Seçim yaklaştı ya hangi siyasiyi koparırsak o kadar kar kafasına girmişler bu hafta da maça çıkacaklar bakın görün” yorumunu yaptı.

Bakmadan Geçme