İstanbul'daki Kastamonulu Başkanlardan İlk Mesaj

İstanbul'da farklı ilçelerden aday gösterilen Kastamonulu 2 isim belediye başkanlıklarını kazandı. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ve Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ilk açıklamalarını yaptı.

İstanbul’da farklı ilçelerden aday gösterilen Kastamonulu 2 isim belediye başkanlıklarını kazandı. Kastamonulu olan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ve Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ilk açıklamalarını yaptı.

Kastamonulu Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir; 'Bağcılarlı hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum' ifadelerini kullanırken, Kastamonulu Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu; 'Arnavutköyümüzü güzel yarınlara taşıyacağız' dedi.

İstanbul'daki Kastamonulu Başkanlardan İlk Mesaj

‘Bağcılarlı Hemşerilerimize Şükranlarımızı Sunuyorum’

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı seçilen Kastamonulu Abdullah Özdemir, ülkemizin önemli bir yerel seçim sınavını verdiğini söyleyerek; “Bağcılarımızda gördüğümüz kadarıyla toplumun her kesiminden Elhamdülillah önemli bir destek alarak tekrardan Bağcılar Belediye Başkanı olarak resmi olmayan sonuçlara göre seçilmiş bulunmaktayız. Ben özellikle bu güveni bizlere telkin eden aynı zamanda bizlere güvenerek tekrar Bağcılar Belediye Başkanı olarak seçilmemizi vesile olan tüm Bağcılarlı hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Özdemir şöyle devam etti: “Bugünden itibaren bütün Bağcılarlı hemşerilerimizin belediye başkanı olarak toplumumuzun her kesimini inşallah en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ve Bağcılarımıza ekibimizle birlikte gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz. Tekrardan tüm Bağcılarlı hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

İstanbul'daki Kastamonulu Başkanlardan İlk Mesaj

‘Arnavutköyümüzü Güzel Yarınlara Taşıyacağız’

İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı seçilen Kastamonulu Mustafa Candaroğlu ise şu ifadelere yer verdi: “Değerli Arnavutköylü hemşerilerim, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin Arnavutköyümüz için hayırlı olmasını diliyorum. Bizler seçimleri milletimizin iradesinin tecelli ettiği imkanlar olarak görüyoruz. Milletimizin mesajlarını taşıyan bu iradenin beyanına her zaman büyük bir saygıyla yaklaşıyor, bu mesajları eksiklerimizi tamamlamak ve doğru olanı devam ettirmek açısından bir fırsat olarak görüyoruz. Dün olduğu gibi bugünden sonra da kendisini doğru olanla yenileyen, iyi ve güzeli inşa eden siyasi anlayışımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürüdüğümüz millete hizmet yolunu Hak’tan, hakikatten ve muhabbetten taviz vermeden, kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Siz değerli hemşerilerimin bizlere emanet ettiği bu güzel ilçeyi daha da güzelleştirmek için var gücümüzle çalışacak, yeni yüzyılda her alan Arnavutköyümüze hizmet edeceğiz. Bu süreçte bizlere güvenen Arnavutköylü hemşerilerimize ve fedakarca çalışan dava arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Arnavutköyümüzü güzel yarınlara birlikte taşıyacağız. Yolumuz açık olsun.”

Bakmadan Geçme