İYİ Parti Milletvekili Adayı Katar saldırıları eleştirdi

İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar, seçim otobüslerine yönelik saldırıya ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Katar saldırıları eleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar, seçim otobüslerine yönelik saldırıya ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Türkiye’ye huzur ve refah vaat ettiklerini söyleyen Katar; “Bildiğiniz üzere 14 Mayıs seçimlerine çok az bir süre kala Kastamonu’da İYİ Parti’nin yükselişinden rahatsız olanlar birtakım provokasyonlarla karşımıza çıkıyor. Kampanya döneminin başından bu yana düzenli olarak pankartlarımıza, afişlerimize ve billboard reklamlarımıza zarar veriliyor. Biz Türkiye’ye huzur ve refah vadediyoruz. Bu yüzden bu tür provokasyonlara gelmemeye, hemşehrilerimizle buluşmaya gayret ediyoruz. Görüyoruz ki bu gayretlerimiz Kastamonu’da karşılık buldu. Herkesin bizi konuşmasından, bize teveccüh göstermesinden ve 14 Mayıs’ta sandıkta yaşayacakları hezimetten rahatsız olanlar provokatif saldırıları artırmaya başladılar” dedi. 

“MİLLETİMİZ SİZDEN BIKTI”

Yaşanan olaylara değinen Katar; “Kastamonu’da cumhuriyet meydanı mevkiinde seçim çalışması yapan otobüsümüze Kastamonu Belediyesi çalışanı olduğunu öğrendiğimiz bir şahıs saldırıda bulunarak maddi zarar verdi. Aynı şahıs diğer seçim minibüsümüzde görevli arkadaşımıza ağza alınmayacak küfürlerle hakaret ve tehditte bulundu. Bunların hepsi videolu bir şekilde kayıt altına alındı. Avukat arkadaşlarımız konuyla ilgili gerekli yasal haklarımızı kullanmaya başladı. Yine Genel Başkanımızın fotoğrafının bulunduğu billboardlara zarar verilerek reklamlar yırtıldı ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in fotoğrafı üzerinde karalamalar yapıldı. Ben tüm bu yaşananları Kastamonulu hemşehrilerimin vicdanına havale ediyorum. Seçmen nezdinde karşılığı kalmayan, kinden ve nefretten beslenen bu kişiler her geçen gün çirkin yüzlerini ortaya çıkarıyor. Daha öncede söylemiştim milletimiz sizden bıktı” ifadelerini kullandı.

“BİZE MİLLİYETÇİLİK DERSİ VEREMEZLER”

Ahmet Katar son olarak; “Her gün meydanlarda HDP, PKK ve Selahattin Demirtaş ile ilgili bunlar teröristtir diye bağırmamızı duymayanlar; Türk Bayrağından rahatsız olan, meydanlarda Kürdistan nağraları atan Hizbullah’la HÜDA-PAR ile yan yana yol yürüyüp, bunların tetikçilerini ittifak anlaşmalarıyla serbest bırakanlar; Sinan Ateş’in katillerinden hesap soracağız dediğimizde üstlerine alınıp rahatsız olanlar bize Milliyetçilik dersi veremezler. Buradan son kez uyarıyorum. Biz kuru gürültüye pabuç bırakacak insanlar değiliz. Kimsenin Kastamonu’nun huzuruyla, birlik ve beraberliğiyle oyun oynamasına izin vermeyeceğiz. Bu provokasyonlara kimsenin alet olmamasını, bunları yapanların pişman olacakları hal ve hareketlerden kaçınmalarını tavsiye ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme