İYİ Partili kadınlar Kastamonu'da ziyaretlerini sürdürüyor

İYİ Parti Kadın Politikaları Kastamonu İl Başkanı Şerife Bahçeci, 14 Mayıs seçimleri vesilesiyle İYİ Partili kadınlar olarak çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini açıkladı. 

İYİ Partili kadınlar Kastamonu'da ziyaretlerini sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Partili kadınlar seçim ziyaretlerini sürdürüyor. İYİ Parti Kadın Politikaları Kastamonu İl Başkanı Şerife Bahçeci, 14 Mayıs seçimleri vesilesiyle İYİ Partili kadınlar olarak çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini açıkladı. 

Bahçeci: “Ziyaretlerimizde Kastamonulu kadınlarımızla buluşuyoruz, kucaklaşıyoruz. Şerife Bacı gibi onurlu, gururlu ve kararlı kadınlarımızla, Cumhuriyetimizin kadınları olarak omuz omuza güneşli bir asra talibiz. Kadınlarımızla yükselen, yükseldikçe güçlenen bir Kastamonu ve Türkiye’ye talibiz. Şükürler olsun ki gönlündeki umuda sarılarak gücümüze güç katan kadınlarımızla ve gençlerimizle 15 Mayıs’ın şafağına yürüyoruz” diye konuştu.

“KASTAMONU İYİ OLACAK”

Seçim sahasında kadınlarımızın tek ve ortak bir derdi olduğuna dikkat çeken Bahçeci: “Kadınlarımız ve gençlerimiz asgari ihtiyaçlarını kıt kanaat gidermeye çalışmaktan yorgunlar, gelecek kaygısından bezginler, her kesim muzdarip. Çok az kaldı, tüm çocuklarımız için, tüm kadınlar ve tüm erkekler için Cumhuriyetimizin kurucu değerleri için bu kutlu yolun sonunda Kastamonu İYİ olacak” dedi. 
 

Bakmadan Geçme