İyi Partili Kavuncu'dan Katar'a destek mesajı

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu (2019-2023), İyi Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar'a destek videosu yayımladı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İyi Partili Kavuncu'dan Katar'a destek mesajı

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu (2019-2023), İyi Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar’a destek videosu yayımladı. İyi Parti İstanbul 2’nci Bölge 1’inci sıra milletvekili adayı Buğra Kavuncu, “Bir oy Kemal’e bir oy İyi Parti’ye” dedi.

"TBMM'DE İYİ PARTİ'Yİ TERCİH ETMENİZİ RİCA EDİYORUZ"

Kavuncu’nun yayımladığı video mesajdaki ifadeleri şu şekilde: “Kıymetli Kastamonulular. 14 Mayıs’ta Türkiye çok önemli bir seçime gidiyor. Hem Cumhurbaşkanlığıyla ilgili bir tercihte bulunacaksınız hem de parlamentoyla alakalı uygun gördüğünüz partilerden milletvekili seçimi yapacaksınız. Biz Cumhurbaşkanlığı seçimi için bir oy Kemal’e, bir oy da İyi Partimize yani Meral Akşenerimize oy istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı için oy pusulasında Kemal beye Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de parti tercihinizde İyi Parti’yi tercih etmenizi sizlerden rica ediyoruz.”

“AHMET KATAR’A DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM”

Kavunvu: “Kastamonu için özellikle Ahmet Katar başkanıma… Onunla aynı dönem il başkanlığı yaptım. Ben İstanbul İl Başkanıyken Ahmet başkanım da Kastamonu il başkanıydı. Emekleri çok. Kastamonu’yu en iyi şekilde temsil edeceğine, Kastamonu için en iyisini yapacağına eminim. Kendisine desteğinizi bekliyorum.”

KATAR'DAN TEŞEKKÜR

İyi Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar ise Buğra Kavuncu'nun mesajını şu notla paylaştı: "İYİ Parti İstanbul teşkilatımızın efsane Başkanı, 2019 yerel seçimlerinde İstanbul'da tarih yazan ekibin değerli bir parçası olan, beraber İl Başkanı olarak çalışma fırsatı bulduğumuz Buğra Kavuncu Başkanıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
İnanıyorum ki TBMM'de Kastamonu'muza ve İstanbul'daki Kastamonulu hemşehrilerimize birlikte hizmet edeceğiz."

Bakmadan Geçme