Kadir Yalçın'dan, Mehmet Umur'a sert eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2'nci sıra Kastamonu Milletvekili Adayı Kadir Yalçın, açıklamalarda bulunarak Tosya AK Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi ile AK Parti 3'üncü Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Umur'u eleştirdi. 

Kadir Yalçın'dan, Mehmet Umur'a sert eleştiri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2’nci sıra Kastamonu Milletvekili Adayı Kadir Yalçın, açıklamalarda bulunarak Tosya AK Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi ile AK Parti 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Umur’u eleştirdi. 

CHP 2’nci sıra Kastamonu Milletvekili Adayı Kadir Yalçın açıklamasında; “AK Parti’nin Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi hem suçlu hem güçlü. AK Parti İlçe Başkanı 2015’te halka yapmayı vaat ettikleri ‘Tosya yolunun 2023 yılında proje ihalesini yaptık’ diyerek günah çıkarıyor. Verdikleri vaadin proje ihalesini 8 yıl sonra yapıp 3’üncü sıra adaylarını TOGG ile dolaştırıp oy avcılığı yapıyor. İhalesini 8 yılda yaptığınız yolu 18 yılda mı bitireceksiniz? 2053’te mi 2071’de mi bitecek? AK Parti 3’üncü Sıra Adayı Sayın Umur ise, oyuncak bulmuş çocuk gibi TOGG ile gezip ‘3-0 alırsak yeni stat yapacağız’ diyor. Ben de soruyorum 3 vekilden 1’ini alırsanız stat yapmayacak mısınız?” diyerek eleştirdi.

“SANA SÖZ KASTAMONU HAKKINI ALACAK” 

Kadir Yalçın son olarak; “Sevgili hemşehrilerim; aramızda kalsın Millet İttifakı olarak seçimi kazanıyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Tosya yolunu da en kısa sürede Tosyalı’nın parasını kanala, köprüye, israfa, saraya değil Tosyalıya harcayarak Millet İttifakı iktidarı yapacak. 14 Mayıs’ta sandığa gidelim milletin iradesini gösterelim. Sana Söz Kastamonu hakkını alacak” dedi.  
 

Bakmadan Geçme