Kadro alarm veriyor
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün bu sezonki kadrosu alarm veriyor.
Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa’ya 5 sezondur ambargo koyan Kastamonu Belediyespor, bu sezon tamamı yerli oyuncularla mücadele ederken, hem sayısal olarak yetersiz kadro hem de sakatlıklar kara kara düşündürüyor. Süper Kupa maçında alınan mağlubiyet ise kadronun yetersiz olduğunu gösteriyor!
3’Ü KALECİ TOPLAM 12 OYUNCUYLA MÜCADELE
Kastamonu Belediyespor’un kadrosunda an itibariyle 15 oyuncu bulunuyor. Bu 15 oyuncudan Yasemin Şahin, Cansu Akalın ve Nurşah Sancak sakatlıklarından dolayı henüz maça çıkamadı ve tedavileri devam ediyor.
Kastamonu Belediyespor sezon başından bu tarafa 3’ü kaleci olmak üzere toplam 12 oyuncuyla mücadele veriyor. Kaleci Merve, sol oyun kurucu Betül Yılmaz ve pivot Nurceren Akgün Göktepe de ilk 3 haftada sakatlandı.
Yaşanan bu sakatlıklar sonrasında teknik heyet formül arayışında. Hentbol otoriteleri kadronun yetersiz olduğu noktasında hemfikir.