Kal-Der'in Kampanyası Destek Görmeye Devam Ediyor
Kastamonu Kalkınma Derneği (Kal-Der) tarafından başlatılan 'Kastamonu'muzu Fotoğraflarla da Yaşatıyoruz' kampanyası il genelinde destek görmeye devam ediyor.
Kastamonu Kalkınma Derneği (Kal-Der) tarafından başlatılan “Kastamonu’muzu Fotoğraflarla da Yaşatıyoruz” kampanyası il genelinde destek görmeye devam ediyor.
Bu kapsamda, "Kastamonu'muzu fotoğraflarla da yaşatıyoruz" kampanyası kapsamında Kastamonu Özel Halk Otobüsleri Başkanı Mehmet Tiryakioğlu ziyaret edildi.
Tiryakioğlu, Kal-Der tarafından başlatılan ve Kastamonu'nun tarihine ışık tutacak olan kampanyaya kendilerine bağlı 130 otobüste Kastamonu'nun eski fotoğraflarını asarak destekleyeceklerini ifade etti.
Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Cahit Kıcıroğlu da kampanyayı üyeleriyle paylaşacağını dile getirerek, Kastamonu'nun fotoğraflarını esnaflarına dağıtacağını ve kampanyaya katkı sağlayacaklarını söyledi.
Ayrıca, Terziler Odası Başkanı Necdet Karaalioğlu kampanyaya destek olacaklarını belirtti.