'Kampüste Ramazan' Programı Başladı

Kampüste Ramazan programının ilk bölümü dün Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde kurulmuş olan Kastamonu Kampüs TV'nin resmi Youtube kanalında yayına başladı.

İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinin katıldığı programın ilk bölümünde İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kisbet Ramazan Ayının başlangıcı ve önemi hakkında izleyiciye bilgi verdi.

Peygamberimiz ve Ramazan, İslam ve eğitim, çocuk ve Ramazan, Ramazan ve diğergamlık, din psikolojisi, felsefe ve kötülük, zekât ve Ramazan, Ramazan ve birliktelik, Müslümanlık ve dindarlık, edebiyat ve Ramazan başlıklarında sohbetler gerçekleştirildi. Ayrıca programda Kur’ân-ı Kerim tilaveti, Kur'ân- Kerim'den dualar ve hikmet şiirleri yer aldı. Program 6 Nisan 2024 tarihinde Prof. Dr. Temel Yeşilyurt ile yapılacak Kadir Gecesi Özel programı ile son bulacak.  

Kastamonu Üniversitesi mensuplarına ve Kastamonu halkına yönelik özel olarak hazırlanan program, Ramazan ayında iftar öncesinde Kampüs TV’de saat 16.00’da izleyici ile buluşacak. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme