Kan Donduran Olayda Yeni Gelişme!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde meydana gele olayda komşusunu silahla vurarak öldüren, 4 kişiyi yaralayan ve 1 ev ile 1 aracı ateşe veren S.T. çıkarıldığı İnebolu Adliyesi'nde tutuklandı.

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesine bağlı Güneşler köyünde bir evi ve aracı kundakladığı, silahlı saldırıda Yakup Açıkgöz'ü öldürdüğü ve 4 kişiyi yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan S.T., çıkarıldığı İnebolu Adliyesi'nde tutuklandı.

Şüpheli S.T.'nin, sevk edildiği mahkeme tarafından 4 ayrı suçtan tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan S.T.'nin savcılık ifadesinde, "Yakup abi benim abimdi. Keşke onu geri getirebilsem. Böyle bir olayın yaşanmasından dolayı çok pişmanım. Bana telefon açarak küfür ettiler. Ben de kendimi kaybettim." dediği öğrenildi.

Olay, Güneşler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, araç park yeri nedeniyle S.T. ile komşusu D.A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.T. komşusu D.A.'nın evini ve evin önündeki bir aracı ateşe verdi. Daha sonra yangını görüp yardım için olay yerine gelen Yakup Açıkgöz ise S.T.'nin silahla ateş açması sonucu hayatını kaybetti.

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında ev ve T.Ö. isimli vatandaşa ait araç kullanılamaz hale geldi. S.T.'nin tabancasından çıkan mermilerin isabet ettiği E.F., M.A. ve H.A. da yaralandı. D.A. ise yangın sebebiyle yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Çatalzeytin Devlet Hastanesi ve Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan S.T. ise tutuklandı.

 

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05531914755
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
WhatsApp İhbar Hattı
05531914755
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!