Karaçomak Mesire Alanına Yoğun İlgi

Kastamonu Belediyesi tarafından Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokol sonrasında geçtiğimiz yaz baştan sona yenilenen Karaçomak Barajı Mesire Alanı ve Belediye Konukevi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Karaçomak Mesire Alanına Yoğun İlgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hafta sonu sıcak geçen havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar Karaçomak Mesire alanına giderek aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi. Geçtiğimiz yaz açılan Karaçomak Mesire alanına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle doluluk yaşanmasından dolayı yer bulamayıp geri dönmek zorunda kalan ziyaretçiler, Kastamonu’da bu gibi yerlerin çoğalmasını ve genişlemesini talep ettiler. 

Karaçomak Mesire Alanına Yoğun İlgiÖte yandan Belediye Konukevi tarafından sağlanan hizmetlerden faydalanan ziyaretçiler memnuniyetlerini dile getirdiler. Karaçomak Mesire alanının içerisinde 30 adet kamelya, 15 adet piknik masası, çocuk oyun alanı, çocuk bakım kabini, WC ve bay-bayan mescid bulunuyor. Ayrıca Belediye Konukevi’nde ise 8 oda, kafeterya ve restoran kısmı bulunuyor. Piknik için gelen misafirler, Belediye Konukevi’nden de hizmet alabiliyor.Karaçomak Mesire Alanına Yoğun İlgi

Özel Haber

Bakmadan Geçme