Karayolları Bayramlaştı

Türk-İş Federasyonu İl Temsilcisi ve aynı zamanda Yol-İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet ÇELİK ve Yönetim Kurulu Üyeleri sendika lokalinde işyeri Baştemsilci/Temsilci ve üyeleri ile bir araya gelerek bayramlaşmalarını gerçekleştirdiler.

Genel Merkez Yöneticisi Mehmet Yolasığmazoğlu ve Türk-İş’e bağlı sendika temsilcilerinin de katıldığı törende bir konuşma yaptı. Bayram tatilinde ilimiz sınırlarında nöbet ve vardiya çalışması yapılan işyerlerindeki üyelerini de ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri yıllardır süre gelen geleneklerini devam ettirdiler.

Ayrıca bayram tatili dönüşünde Karayolları 15’inci Bölge Müdürlüğü yerleşkesinde sendika yöneticileri, Karayolları 15’inci Bölge Müdürü Alparslan EŞLİK başta olmak üzere Bölge Müdür Yardımcıları, idare heyeti ve işçi personelleri ile asfalt şantiyesi yemekhanesinde bir araya geldi. 

Müdürlüğün ehemmiyetini belirten görüşler ayrıca birlik beraberlik karşılıklı saygı ülkemizin kalkınması için gerekli çalışmaların devam edeceği karayollarında sonsuz çalışma özgürlüğünün olduğunu bir kez daha dile getiren konuşmalar yapılarak bayramlaşma töreni tamamlandı. 

Bakmadan Geçme