KASİAD'da Gelenek Bozulmadı

Merkezi İstanbul'da bulunan Kastamonulu Sanayici İş Adamları Derneği ve Vakfı Genel Merkezi (KASİAD) her yıl Ramazan ayında yaptığı yardımlarını bu yılda sürdürdü.

KAİSAD genel merkezi tarafından Kastamonu Şubesi’ne gönderilen 600 gıda paketi 31 Mart seçimleri nedeniyle 1 Nisan’dan sonra ihtiyaç sahibi ailelere yeni seçilen muhtar ve belediye başkanları aracılığıyla ulaştırıldı.

600’ün üzerinde gıda paketi hassasiyet gösterilerek yeni seçilen muhtar ve belediye başkanları aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını açıklayan KAİSAD Şube Başkanı Osman Kocadelioğlu, “Öncelikli olarak genel başkanımız Sayın Ayhan Arslan ve yönetim kuruluna her yıl düzenli yaptıkları bu yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Seçimleri dikkate alarak 1 Nisan’dan itibaren ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu konudaki hassasiyetimiz belediye başkanlarımız tarafından takdir gördü. Bu vesile ile yeni seçilen muhtarlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, il genel meclis üyelerimizi ve tüm belediye başkanlarımızı kutluyor, görevlerinde başarılır diliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme