KASİAD'dan OSB'ye Ziyaret

Kastamonu Sanayici İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkan Osman Kocadelioğlu ve Yönetimi, Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeni seçilen Turgay Dellaloğlu ve Yönetimini ziyaret etti.

KASİAD Kastamonu Şube Başkanı Osman Kocadelioğlu, “KASİAD Kastamonu Şube Başkanlığı olarak Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeni seçilen Turgay Dellaloğlu’nu ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olmasını ve görevlerinde de başarılı olmasını diledik. KASİAD heyetimize büyük misafirlik örneği gösteren ikramlarda bulunan Başkan Delllaoğlu ve Yönetimine teşekkür ediyoruz. Düzenlenen ziyaretimizde Sanayici ve iş insanlarımızın sorunlarını ve dertlerini paylaştık. Bilgi alışverişinde bulunduk. Yapılacak olan çalışma ve projeler hakkında anlaşarak KASİAD ve OSB arasında istişare ve güç birliğine gidilmesi kararına vardık. İnşallah ilimiz için yararlı olacak tüm hizmet ve projeleri bir ve beraber olarak başarırız. Artık bundan sonra çalışma ve projelerimizi de bu şekilde yapacağız” dedi.

‘İlimiz İçin Güzel Çalışma Ve Projeleri Gerçekleştireceğiz’

OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeni seçilen Turgay Dellaloğlu da, “KASİAD ailesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, KASİAD ve OSB işbirliğinde inşallah ilimiz için güzel çalışma ve projeleri gerçekleştireceğiz.  Biz OSB Başkanı ve Yönetimi olarak ilimiz için yapılacak olan her hayırlı iş de, çalışma ve projede tüm herkesin yanında olacağız ve yardımcı edeceğiz. İlimiz için yeni neler yapabiliriz, yeni ne projeler yapabiliriz bunların istişare ve çalışmalarını da sürdürüyoruz. OSB Başkan ve Yönetimini ziyaret eden KASİAD Başkan ve Yönetimine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme