Kastamonu Belediyespor'da hedef galibiyet

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Play-Off çeyrek final ikinci maçının hazırlıklarını Antrenör İbrahim Belet ve ekibinin koordinesinde sürdürüyor.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Play-Off çeyrek final ikinci maçının hazırlıklarını Antrenör İbrahim Belet ve ekibinin koordinesinde sürdürüyor.

Kastamonu Belediyespor, Görele’deki 34-40’lık galibiyetin rövanşında da Görele ekibini bu kez Kastamonu’da yenerek adını yarı finale yazdırmayı hedefliyor.

Normal sezonu lider olarak tamamlayan Kastamonu Belediyespor, birkaç sezon aradan sonra uygulanan Play-Off’lu sistemde de şampiyonluk yaşamak istiyor.

BELET'TEN DEĞERLENDİRME

Kastamonu Belediyespor Antrenörü İbrahim Belet, yaptığı açıklamada; “Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig temposundan oluşan yoğun bir takvimden sonra ligin son maçını 26 Mart’ta oynadık. Milli takım arasından sonra Play-Off’ların ilk ayağını 22 Nisan’da yani yaklaşık bir ay sonra oynadık. Çok yoğun bir temponun ardından bir ay aradan sonra ilk maçın başlangıcında 10 dakika kadar gerçek tempomuzu bulamadık. Maçın ilerleyen dakikalarında oyuna ağırlığımızı koyup kontrolü elimize aldık” dedi.

Belet: “İlk maçta olduğu gibi ikinci maçta da galip gelip bir üst tura kayıpsız çıkmayı hedefliyoruz. İlk maçtaki eksikliklerimizin üzerine odaklanıp çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki maçı da kazanıp, turu kayıpsız geçeceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme