Kastamonu Belediyespor finalde

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde finale yükseldi.

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda adını finale yazdırdı.
Bolu Karaçayır Spor Salonu’ndaki HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası müsabakalarında başarılı bir performans gösteren Kastamonu Belediyespor; dün kıran kırana geçen karşılaşmada Konyaaltı Belediyesi’ni 27-26 yenerek adını finale yazdırdı.

KIRAN KIRANA MÜCADELE

Kastamonu Belediyespor ile Konyaaltı Belediyesi arasında oynanan karşılaşmanın seyri oldukça yüksekti. Zaman zaman Kastamonu Belediyespor, zaman zamansa Konyaaltı Belediyesi yakaladığı serilerle farkı 3-4 sayılara kadar çıkardı.

Mücadelenin ilk yarısı 14-14 beraberlikle sona erdi. Takımlar devre arası soyunma odasına beraberlikle girdi.

SON SANİYELER NEFES KESTİ

Mücadelenin ikinci yarısında da başa baş mücadele devam etti. Maçın son 43 saniyesine 26-26 beraberlikle girildi, hücum Konyaaltı’ndaydı. Bu dakikada Konyaaltı mola aldı, mola dönüşünde ise pozisyonda faydalanamayınca maçın bitimine 28 saniye kala top Kastamonu Belediyespor’a geçti. Kastamonu Belediyespor Antrenörü İbrahim Belet de son molasını bu dakikada kullandı.

SAMARA ATTI FİNAL KAPISI AÇILDI

Kastamonu Belediyespor 26-26 beraberlik neticesinde son 28 saniyeye sığdırdığı son pozisyonda Samara Da Silva Vieira ile golü buldu ve 27-26 öne geçti. Maçın bitmesine son 10 saniye kala başlayan Konyaaltı hücumu sonuçsuz kalınca Kastamonu Belediyespor adını finale yazdıran taraf oldu.

Bakmadan Geçme