Kastamonu'da AK Parti mahalle buluşmaları sürüyor

AK Parti 2'nci Sıra Kastamonu Milletvekili Adayı Serap Ekmekci ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel seçim çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde parti teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Kastamonu'da AK Parti mahalle buluşmaları sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti 2’nci Sıra Kastamonu Milletvekili Adayı Serap Ekmekci ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel seçim çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde parti teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Toplantıda konuşan AK Parti 2’nci Sıra Milletvekili Adayı Serap Ekmekci, seçimden partinin adı gibi ak bir şekilde çıkacaklarını ifade etti. Seçimin önemine vurgu yapan Ekmekci; “Her seçim çok önemli ama bu seçim Ayşe’nin, Fatma’nın, Ahmet’in, Mehmet’in seçimi değil. Bunu da yapacağız ama asıl söylememiz gereken bu değil. Asıl seçim Türkiye Cumhuriyeti’nin bundan sonra varlık ya da söylemek istemediğim şekilde yokluk mücadelesinin seçimidir. Biz bunu düşünmek zorundayız ve daha önceden olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı en yüksek oy oranlarıyla seçtirip, Meclis’te de yine çoğunluğu sağlayacak şekilde buradan milletvekili çıkarmak durumundayız. Burada hepimize çok büyük ödevler düşüyor. Kendi oyumuzu vermek yetmez onu elbette vereceğiz. Ama kafası karışık insanlar olabilir. Herhangi bir şeye gereksiz yere kızmış insanlar olabilir. Gençlerden bazen aklı karışmış olanlar olabilir. Bunların hepsine doğruyu anlatarak, gerçeği göstererek, onların da oylarını alarak inşallah bu seçimden partimizin adı gibi ak bir şekilde çıkacağız. Bundan hiç şüphem yok” dedi. 
 

Bakmadan Geçme