Kastamonu'da Bilişim Haftası etkinlikleri

Bilişim Haftası kapsamında Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yeşilay Cemiyeti ve Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği içerisinde Ali Fuat Darende İlkokulu'nda eğitim ve farkındalık etkinlikleri gerçekleştirdi.

Kastamonu'da Bilişim Haftası etkinlikleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bilişim Haftası kapsamında Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yeşilay Cemiyeti ve Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği içerisinde Ali Fuat Darende İlkokulu’nda eğitim ve farkındalık etkinlikleri gerçekleştirdi.

Programa İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Fatih Şerifoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Atakan Özdemir,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker, Şube Müdürü Fatma Türkmen katılım sağladı.

Bilişim Haftası hakkında bilgilendirmede bulunan İl Sağlık Müdürlüğü; “Mayısın ilk haftası olan Bilişim Haftası’nda; insanları ortak düşüncede birleştiren ve ulusal bilgi toplumu oluşturmayı hedefleyen bilimin, bu bilgilerin bir anlamda yeniden işlenmesi olan bilişimin ve insanın yaşamını bu denli etkileyen, ufkunu açan, uygarlığı hızla geliştiren teknolojinin bilinçli ve faydalı kullanımı üzerinde durmak amaçlanmaktadır. İnsan yaşamında bilişim teknolojilerinin (tablet, bilgisayar, akıllı telefon ve internet) yeri iyi bilinmekte olup, geçirdiğimiz pandemi sürecinde birçok alanda önem kazanmıştır” denildi. 
    

Bakmadan Geçme