Kastamonu'da gözler düşecek ve çıkacak takımlarda

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta yer alan GMG Kastamonuspor, 2'nci Lig'de oynayacağı son 3 maçla birlikte 2022-2023 sezonunu tamamlayacak.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta yer alan GMG Kastamonuspor, 2’nci Lig’de oynayacağı son 3 maçla birlikte 2022-2023 sezonunu tamamlayacak. Ligden çıkma şansı olmayan, ligden düşme ihtimali de bulunmayan GMG Kastamonuspor, gelecek sezon hedeflerine rotasını çevirdi.

Son haftalara girildikçe GMG Kastamonuspor’un gelecek sezon muhtemel rakipleri de netlik kazanıyor. 3’üncü Lig’den yükselecek ve 1’inci Lig’den düşecek takımlarla bu sezon 2’nci Lig’de kalan takımların oluşturacağı 2’nci Lig’de gözler çıkacak ve düşecek takımlara da çevrildi.

Daha önce 1’inci Lig’den Denizlispor’un düşmesi kesinleşti. 1’inci Lig’den düşecek bir diğer takım ise 1’inci Lig’de kalan 3 hafta içinde netleşecek. 31 puanlı Gençlerbirliği şu an düşmesi muhtemel en yüksek takımken, Erzurumspor (33), Altınordu (34), Altay (34), Tuzlaspor (39) matematiksel olarak düşme şansı bulunan takımlar olarak dikkat çekiyor.

Gelecek sezon Denizlispor’un haricinde; 1’inci Lig’den düşecek Erzurumspor, Altınordu, Altay takımlarından birisi de GMG Kastamonuspor’un muhtemel rakipleri arasında yer alacak.

Bakmadan Geçme