Kastamonu'da Kitap Fuarına Yoğun İlgi

Geleneksel Kitap Fuarı 7'den 70'e tüm halkın dikkatini çekmeye devam ediyor.

Yılın belirli zamanlarında Kastamonu'ya gelerek her türlü kitapları halka tanıtan ve merkezi Antalya olan Gez Yayıncılık Yayın Koordinatörü Ali Kaymak, fuar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Kastamonu'da Kitap Fuarına Yoğun İlgiKastamonu'ya yapılan gezi ve aktivitelerinin ilk olmadığını belirten Ali Kaymak, açtıkları fuar hakkında detaylı bilgilere yer vererek; “Kastamonu’ya gelişimizde bu dördüncü fuar oluyor. Geçen sene yine bu aylarda Kastamonu’ya fuar için gelmiştik. Barutçuoğlu AVM’de belirli aylarda gelerek bir ay boyunca standı açıyoruz. Bir yıl içinde 4 kez geliyoruz. Vatandaşın fuara ilgisi çok iyi, Kastamonu halkı okumayı seven bir toplum. Ve tabi bunda fuarların fiyat politikasıyla uyumlu birimler olması ve uygun fiyata her türlü kitabı satışa sunmasından kaynaklı da olabiliyor” dedi. 

‘Kastamonu Halkı Kitaplara Oldukça İlgili’

Ali Kaymak, stantlarında her türlü okuyucu kitlesine hitap eden kitaplar olduğunu belirterek; “Dünya ve Türk klasikleri, çocuklara yönelik aktivite kitaplar, biyografi kitapları ve daha pek çok kitap bulunmaktadır. Fuara ilgi birazda zamanlamaya bağlı aslında. Bizler tatil zamanında açtığımız için standa ilgi büyük diyebilirim. Özellikle gençlerin standa ilgisi oldukça yoğun. Geçen sene yine aynı tarihlerde buradaydım. Ancak geçen sene standa ilgi daha yoğundu. Geleneksel fuar günlerini bu yıl yine bir ay sürdüreceğiz. 21 Ocak’ta başladık ve 20 Şubat’a kadar burada olmaya devam edeceğiz. Dediğim gibi Kastamonu halkı kitaplara oldukça ilgili” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme