Kastamonu'da Memleket Partisi'nden istifalar

Memleket Partisi Kastamonu Cide İlçe Başkanı Ayşe Demir, beraberinde 2 yönetim kurulu üyesi ile birlikte görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

Kastamonu'da Memleket Partisi'nden istifalar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Memleket Partisi Kastamonu Cide İlçe Başkanı Ayşe Demir, beraberinde 2 yönetim kurulu üyesi ile birlikte görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

Memleket Partisi 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, Cide İlçe Başkanı Ayşe Demir’in yönetim kurulundan 2 kişiyle birlikte görevlerinden istifa ettiklerini belirterek, yedek listeden yapılacak atamayla ile Cide İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu’nun görevine devam edeceğini belirtti.

“KOLTUKLAR DA MAKAMLAR DA GEÇİCİDİR”

Memleket Partisi Cide İlçe Başkanlığı görevinden 2 yönetim kurulu üyesiyle birlikte istifa eden Ayşe Demir, açıklamasında; “26 Kasım 2021 Tarihinde Cide ilçemizde, kurucu başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarımız ile Memleket Partisi İlçe Yönetimimizi kurduk. İlk kadın ilçe başkanı olarak yanımda birlikte yol alan bütün arkadaşlarımla büyük bir özveri içerisinde çalıştık. Her biri ile gurur duyduğumu ve teşekkürü bir borç bildiğimi belirtmek isterim." ifadelerinde bulundu.

Açıklamasına devam eden Demir, "Koltuklar da makamlar da geçicidir. Önemli olan Ülkede yapılanlar ve ülkenin geleceğidir. Birçok seçim gördük yaşadık fakat yaklaşan bu seçimler çok daha önemli ve başka bir seçimdir normal bir seçim değildir. Aynı düşünceye sahip olduklarımızla aynı yolda yürümeliyiz. Bölünmek yok olmaktır. Biz buna sebep olmak istemiyoruz. Bu sebeple; Laik Türkiye Cumhuriyeti’nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ve yolunda yürüyerek bu ucube sistemden kurtulmak istiyoruz. Yıkıcı olmak her zaman kolay olandır zor olan yapıcı olmaktır. Üç beş kişinin lüks içinde sürdüğü hayatlarını izlemek yerine tüm Türkiye yurttaşlarının refah ve huzur içerisinde eşit bir yaşam hakkına sahip olması umudu ile Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Başkanlık görevimden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme