Kastamonu'da Planlı Elektrik Kesintisi

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), Kastamonu genelinde sürdürülen şebeke iyileştirme çalışmaları nedeniyle şehir merkezi ve bazı ilçelerde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), Kastamonu genelinde sürdürülen şebeke iyileştirme çalışmaları nedeniyle şehir merkezi ve bazı ilçelerde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

20 Ağustos Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren Eynihan, Ortaca, Kavak ve Tepelce bölgeleri ile Ramazan, Mütevelli, Cebeci, Bademce, Dere, İmam, Güllü, Ahlatcı ve çevresindeki sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak. Aynı gün Hürriyet Caddesi’nde de kısa süreli kesinti yapılacağı bildirildi. Kesintilerin büyük çoğunluğunun 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleşeceği açıklandı.

21 Ağustos Perşembe günü ise Seyyidi Zülfikar, Turplar, Şehit Şerife Bacı, Hatip, Karagözler gibi birçok cadde ve sokakta elektrik kesintisi yapılacak. Ayrıca Çavuşlu, Elvankent, Ulucanlar, Atatürk Caddesi ve çevresinde yaşayan vatandaşların da gün boyu kesintilerden etkileneceği ifade edildi.

22 Ağustos Cuma günü de şebeke yenileme çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkent EDAŞ, özellikle Ebece, Ören, Topaloğlu, Kahyaoğlu, Çorlar, Selmanlı gibi mahallelerde elektrik verilemeyeceğini açıkladı. Aynı gün Kızılcaağıl, Ortaköy, Yukarı ve Aşağı Bektaşlar ile Demirciler, Çukurköy ve Yamuklar bölgelerinde de kesintiler yaşanacak.

Yetkililer, planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları sırasında vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için önlem almalarını, elektrikli cihazların korunması amacıyla fişlerinin çekilmesini ve çalışmalar süresince kesinti saatlerine dikkat edilmesini istedi.

Bakmadan Geçme