• Haberler
  • Kültür
  • Kastamonu'da Uçurtma Atölyesi Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Kastamonu'da Uçurtma Atölyesi Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Kastamonu Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Uçurtma Atölyesi ile çocuklara ve ailelere keyifli anlar yaşattı.

Kastamonu Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Uçurtma Atölyesi ile çocuklara ve ailelere keyifli anlar yaşattı. Turhan Topçuoğlu Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, aileleriyle birlikte uçurtma yaparak hem eğlendi hem de unutulmaz anılar biriktirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Uçurtma Atölyesi’nin iki gün daha devam edeceği belirtilerek tüm çocuklar ve aileler etkinliğe davet edildi. “Çocuklar gülümser, dünya güzelleşir” mesajıyla paylaşılan etkinlik, katılımcıların büyük ilgisiyle karşılandı.

Kastamonu'da Uçurtma Atölyesi Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Kastamonu'da Uçurtma Atölyesi Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Bakmadan Geçme