Kastamonu'da Uyuşturucu Operasyonu
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonlarda 2 kişi tutuklandı.
Merkez ilçede Y.K. ve Ö.T. isimli şahısların üstlerinde, araçlarında ve kendilerine ait üç ayrı adreste arama yapıldı. Gerçekleştirilen aramada skunk maddesi ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Y.K. ve Ö.T., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kastamonu Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
Yetkililer, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaparak haksız kazanç elde eden şahıslara yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.