Kastamonu'dan 7 Oyuncu Milli Takımda

2024 Avrupa Hentbol Şampiyonası 6'ncı Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına hazırlanan A Milli Kadın Hentbol Takımı, A2 Milli Kadın Hentbol Takımları ile Ankara'da hazırlık kampı yapacak. Kastamonu'dan 7 oyuncu kampta yer alacak.

2024 Avrupa Hentbol Şampiyonası 6’ncı Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına hazırlanan A Milli Kadın Hentbol Takımı, A2 Milli Kadın Hentbol Takımları ile Ankara'da hazırlık kampı yapacak.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor’dan 7 oyuncu Milli takımda olacak.

Kaleciler Merve Erbektaş ve Yaren Berfe Göker, sol oyun kurucu Betül Yılmaz, orta oyun kurucu Yasemin Şahin, sağ kanat Emine Gökdemir, pivotlar Cansu Akalın ve Nurceren Akgün Göktepe Milli takım kampı için Ankara’da olacak.

Kamp 26 Mart’ta Başlayacak

A2 Milli Kadın Hentbol Takımı 25 Mart'ta, A Milli Kadın Hentbol Takımı ise 26 Mart tarihinde Ankara Cemal Kütahya Kamp Eğitim Merkezi'nde toplanacak.

A Milli Takım, 30 Mart 2024 tarihinde ise Karadağ müsabakasının oynanacağı Rize'ye gidecek. A2 Milli Takımı'nın programı ise 30 Mart tarihinde sona erecek.

A Milli Takım, gruptaki beşinci maçında 3 Nisan tarihinde Rize'de Karadağ'ı ağırlayacak. Rize Yenişehir Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

6’ncı Eleme Grubu'ndaki son maçını ise A Milli Takım, 7 Nisan tarihinde deplasmanda Sırbistan ile oynayacak. Zrenjanin kenti Kristalna Dvorana salonunda oynanacak karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak ve TRT Spor Yıldız'dan canlı olarak yayınlanacak.

Bakmadan Geçme