Kastamonu'dan Filistin'e Gönül Köprüsü

Kastamonu Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü ile Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesiyle Kastamonu'dan Filistin'e gönül köprüsü kuruluyor.

Kastamonu Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü ile Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesiyle Kastamonu’dan Filistin’e gönül köprüsü kuruluyor.  

Kastamonu Üniversitesinde okuyan Filistinli öğrenciler ile Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu üyeleri, Merkez Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelerek İsrail'in Gazze'de sürdürdüğü soykırıma ve Filistin'de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek amacıyla etkinlikler düzenledi.

Programda Filistinli öğrenciler yaşanan zulmün ilk tanığı olarak yaşanan olayları anlattı, ortaokul öğrencileriyle iletişim kurma şansı elde etti.
İki ay sürecek proje ile öğrencilerin Filistin’deki olaylara karşı farkındalığının artırılması hedefleniyor.

Kastamonu'dan Filistin'e Gönül Köprüsü

Bakmadan Geçme