Kastamonu'dan Hatay'a Dostluk Eli

Taş Mektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından üretilerek depremin en çok etkilediği iller arasında yer alan Hatay'a gönderilen ahşap ve tamamen doğal oyuncaklar ile zekâ oyunları setleri, Hatay'ın Altınözü ilçesine ulaştı.

Kastamonu'dan Hatay'a Dostluk Eli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından teslim alınan oyuncaklar, ilçede bulunan okullara ulaştırıldı. Anaokulu öğrencileri için özel olarak üretilen oyuncaklar deprem bölgesinde bulunan anaokulu öğrencilerine dağıtıldı. Oyuncaklarını teslim alan anaokulu öğrencilerinin mutlulukları yüzlerinden okundu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Bir Oyuncaktan Daha Fazlası" isimli proje çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı’nın verdiği siparişler doğrultusunda gerçekleştirilen ahşap oyuncak üretimleri tüm hızıyla devam ediyor. Spor salonunun fabrikaya dönüştüğü okulumuzda üretilen oyuncaklar Türkiye'nin dört bir tarafına ulaştırılmaya devam ediyor. Oyuncaklar "sıfır atık" projesi kapsamında atıl vaziyetteki ahşap okul sıraları kullanılarak E1, N71-3 ve FSC standartlarına uygun olarak üretiliyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme