Kastamonu Devrekani'de yüzme havuzu temeli atıldı

Kastamonu Devrekani'de kapalı yüzme havuzunun temeli atıldı.

Kastamonu Devrekani Belediyesi tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle inşa edilecek olan, ilçenin ilk yüzme havuzunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Temel atma törenine Kastamonu Devrekani Kaymakamı Ahmet Coşkun, Devrekani Belediye Başkanı Engin Altınkulaç, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

“RABBİM GENÇLERİMİZİN YOLUNU BAHTINI AÇIK ETSİN”

Törende bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Kastamonu Devrekani Kaymakamı Ahmet Coşkun; “Bugün burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Rabbim gençlerimizin yolunu bahtını açık etsin, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, yarın çok daha güzel yerlerde görmeyi temenni ederek hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

“BU MUTLU ANI YAŞAMAKTAN ONUR VE GURUR DUYUYORUM”

Devrekani'ye yeni bir proje kazandırmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç ise, “Gerek sizlerin sayesinde gerek önceki kaymakamlarımızın sayesinde, siyasi yol arkadaşlarımızın, kıymetli milletvekillerimizin sayesinde bu mutlu anı yaşamaktan onur ve gurur duyuyorum. Devlet büyüklerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kapalı yüzme havuzunun temeli dualarla atıldı.

Bakmadan Geçme