Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 23 Nisan Kutlandı

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi (KEAH) Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Saide Pakize Çetin, hastanede tedavi gören çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Ziyarete Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Eren Yıldız, klinik uzmanlarından Uzm. Dr. Abdulvehhap Beygirci ve nöbet görevini ifa eden tüm çalışanları eşlik ettiler.

Klinikte tedavi gören tüm çocuklara balon ve bayrak hediye edilerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın sevinci ve mutluluğu paylaşıldı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği ziyareti sonrasında, Çocuk Acil Servisi’ni de ziyaret ederek Çocuk Acil Servisi’ne müracaat eden tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak bayramın coşkusunu birlikte paylaştık.

Başhekim Prof. Dr. Zafer Ergül gerek yatarak gerekse ayaktan tedavi gören geleceğin teminatı olan tüm çocuklara acil şifalar dileyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Bakmadan Geçme