• Haberler
  • Spor
  • Kastamonu Gücü'nde Yeni Döneme Adım Adım

Kastamonu Gücü'nde Yeni Döneme Adım Adım

Kastamonu Gücü Spor Kulübü'nde bir devir sona eriyor. 2017'de kurulan Kastamonu Gücü'nde aralıklı olarak toplam 6 yıl başkanlık yapan Metin Şahbazoğlu, başkanlığı devredecek.

Kastamonu Gücü’nün olağan genel kurulu Hasan Doğan Spor Tesisleri’ndeki kulüp binasında yarın saat 19.00’da yapılacak. Çoğunluk sağlanamadığı taktirde genel kurul önümüzdeki haftaya kalacak.

Metin Şahbazoğlu’nun, gerçekleşecek kongrede aday olmayacağı öğrenildi. Şahbazoğlu döneminde daha çok kadın futbolu şubesine ağırlık veren Kastamonu Gücü’nde yeni yönetimin yol haritasının da gerçekleşecek kongre sonrasında kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Şahbazoğlu yaptığı açıklamada; “Yeni dönemde Kastamonu Gücü Spor Kulübü başkanlığına aday olmayacağım. Başkanlığım süresince Kastamonu’daki kadın futbolunun gelişmesi için büyük bir mücadele verdik. Bu zaman diliminde bir de 3’üncü Lig şampiyonluğu elde ettik ve takımımızı 2’nci Lig’e çıkarttık. Burada da başarılı sezonlar geçirdik. Her güzel şey gibi bunun da bir sonu olacaktı, o son da kendi adıma artık geldi. Bu zamana kadar kulübümüze katkısı geçen yönetim kurulu üyelerimize, teknik heyet ve sporcularımıza, arkadaşlarıma, sponsorlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni yönetimin ve yeni dönemin hayırlar getirmesini umuyorum” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme