Kastamonu Gücü'nün rakibi Çatalca

Futbol Kadınlar 2'nci Ligi C grubunda mücadele eden Kastamonu Gücü Spor Kulübü, ligin ikinci devresinin ilk maçında Çatalca Belediyespor'u konuk edecek.

Futbol Kadınlar 2’nci Ligi C grubunda mücadele eden Kastamonu Gücü Spor Kulübü, ligin ikinci devresinin ilk maçında Çatalca Belediyespor’u konuk edecek. Hasan Doğan Spor Tesisleri’ndeki müsabaka bugün saat 12.00’de başlayacak. 
Kastamonu Gücü geride kalan 8 haftada oynadığı 6 maçta topladığı 9 puanla ligde 5’inci sırada yer alıyor.

Rakip Çatalca Belediyespor ise geride kalan 8 haftada çıktığı 7 karşılaşmanın 4’ünü kazandı, 2’sinden beraberlikle ayrıldı ve 1 mağlubiyet aldı. Ligdeki tek mağlubiyetini temsilcimiz Kastamonu Gücü’ne karşı alan Çatalca Belediyespor, 14 puanla zirvede yer alıyor.

HEDEF GALİBİYET

Tarihinden ilk kez Kadınlar 2’nci Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Gücü, tecrübe sezonu olarak gördüğü bu sezonu en iyi şekilde değerlendirmek ve ligi en iyi yerde bitirmek hedefinde.

2’nci Lig’e iyi bir başlangıç yapan ardından düşüşe geçen Kastamonu Gücü, son maçtaki Tuzla deplasman galibiyeti sonrasında bu maçta da alacağı puan ya da puanlarla yeni bir yenilgisizlik serisi başlatmayı hedefliyor.

Bakmadan Geçme