Kastamonu Jandarma, 23 Nisan'da depremzede çocukları unutmadı

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı, 23 Nisan'da depremzede çocukları unutmadı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı, 23 Nisan'da depremzede çocukları unutmadı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Şeyh Şaban-ı Veli Erkek Yurdu’nda bulunan depremzede çocuklara yaşadıklarını bir nebze unutturmak ve çocuk bayramını kutlamak için ziyaret edildi.

Çocuklara Türk bayrağı, çocuk dergisi ve rüzgar gülü hediye eden jandarma ekipleri, onlarla yakından ilgilenip yüzlerini çeşitli renklere boyadı. Garip isimli arama kurtarma köpeğiyle öğrencilere gösteri yaptı. Meraklı gözlerle gösteriyi beğeniyle izleyen çocuklar, daha sonra Garib'in başını okşayarak sevip fotoğraf çekildi.

ÇOCUKLAR EĞLENCELİ BİR GÜN GEÇİRDİ

Jandarma ekipleriyle keyifli vakit geçiren öğrenciler, birlikte çeşitli oyunlar oynayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı kutladı ve jandarma çocukların keyifli ve eğlenceli bir gün geçirmesini sağladı. Eğlence sonrasında birlikte hatıra fotoğrafı çekinerek kutlama sona erdi.

Ayrıca Kastamonu Jandarma tarafından Kastamonu İhsangazi’de bulunan Kanlıgöl İlkokulu’ndaki çocuklar da unutulmayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ziyaret edilerek çeşitli hediyeler verildi. Birlikte oyunlar oynandı. Garip isimli arama kurtarma köpeği ile eğlence vakit geçirdiler.

Bakmadan Geçme