Kastamonu Kahveciler Odası Başkanı Musaoğlu oldu

Hayatını kaybeden Kastamonu Kahveciler Odası Başkanı Yazımcı'nın yerine yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan seçim sonrasında Başkanlığa Özkan Musaoğlu getirildi. 

Kastamonu Kahveciler Odası Başkanı Musaoğlu oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir hafta önce rahatsızlığı dolayısıyla hayatını kaybeden Kastamonu Kahveciler Odası Başkanı Hacı Murat Yazımcı’nın yerine yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan seçim sonrasında Başkanlığa Özkan Musaoğlu getirildi. 

Kahveciler Odası Özkan Musaoğlu Başkanlığı’nda Başkan Vekilliğine Murat Keçe, Asil Üyeliklere de Hasan Özçelik, Ahmet Ahlatçıoğlu, Ali Yankaoğlu, Aydın Demirci ve Cemil Kalkan getirildi. 

“ODAMIZI EN İYİ VE GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Kahveciler Odası Başkanı Özkan Musaoğlu yaptığı konuşmasında, “Kastamonu Kahveciler Odası başkanımız merhum Murat Yazımcı’nın zamansız vefat bizi ve tüm üyelerimize büyük üzüntü yaşattı. Bu vesile ile merhum başkanımız Yazımcı’ya odamız adına Allah’tan rahmet diliyoruz, mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın. Ailesine, dost ve yakınlarına da bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Kahveciler Odası olarak yönetim kurulu içinden ben yönetimimiz başkan seçti. Başkan Vekilliğine Murat Keçe ve Asil Üyeliklerimize de Hasan Özçelik, Ahmet Ahlatçıoğlu, Ali Yankaoğlu, Aydın Demirci ve Cemil Kalkan seçildi. Mevcut yönetimimizle yeni genel kurula da kadar odamızı en iyi ve güzel şekilde temsil edeceğiz. Bu konuda aktif çalışmalarımızı da sürdüreceğiz.  Ben baba mesleği olan kahvecilik mesleğini 30 yıldır sürdürüyorum. Bu nedenle kahvecilerimizin sorun ve isteklerini, yapılması istenilenleri de yakından biliyorum. Yeni Yönetimimizle birlikte bu sorun ve istekleri bir bir yerine getirmeye çalışacağız” dedi. 
 

Bakmadan Geçme