Kastamonu-Konyaaltı sezon raporu

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Hentbol Kadınlar Süper Lig Play-Off finalinde Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü'yle karşılaşacak.

Kastamonu-Konyaaltı sezon raporu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Hentbol Kadınlar Süper Lig Play-Off finalinde Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’yle karşılaşacak. Kastamonu Belediyespor ile Konyaaltı Belediyesi, bu sezon 4 kez karşı karşıya geldi. Kastamonu Belediyespor bu 4 karşılaşmanın 3’ünden galibiyetle ayrılırken, 1’inden beraberlikle ayrıldı.

SÜPER KUPAYLA BAŞLADI

Kastamonu-Konyaaltı rekabeti bu sezon Süper Kupa maçıyla başladı. Kastamonu Belediyespor, Ankara’da oynanan Süper Kupa maçını 36-31 kazanarak sezona kupayla başladı.

LİGDE 1 GALİBİYET 1 BERABERLİK

Kastamonu ve Konyaaltı, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde biri Antalya’da biri Kastamonu’da olmak üzere 2 kez karşılaştı. Antalya’da oynanan 3’üncü hafta maçını 31-36 kazanan Kastamonu Belediyespor, Kastamonu’da oynanan 12’nci hafta maçından ise 27-27 beraberlikle ayrıldı.

TÜRKİYE KUPASI’NDA KARŞILAŞTILAR

İki takım son olarak HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası yarı finalinde karşı karşıya geldi. Kastamonu Belediyespor bu maçta Konyaaltı’nı 26-27 yenerek adını finale yazdırdı.

126 GOL ATIP 115 GOL YEDİ

Kastamonu Belediyespor bu sezon Konyaaltı Belediyesi’yle oynadığı karşılaşmalarda toplamda 126 gol attı kalesinde ise 155 gol gördü.

Bakmadan Geçme