Kastamonu Merkez'de Milli Gurur!

Esan Akü Kastamonu Merkez Spor Kulübü, Milli gurur yaşatmaya devam ediyor. İsveç Partille'de 1-5 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan U16 Açık Avrupa Şampiyonası için Afyon'da kampa girecek Milli takımda, temsilcimizden 3 oyuncu yer alacak.

21-29 Haziran’da Afyon’da yapılacak hazırlık kampında Esan Akü Kastamonu Merkez Spor Kulübü’nden Elifnur Kertiş, Sevgi Nur Yılmaz ve Irmak Atiye Kara yer alacak.

Antrenör Cengiz Kesici hedeflerinin daha fazla sporcuyu Türk hentboluna ve Milli takıma kazandırmak olduğunu, geçen sene Karadağ’da yapılan Akdeniz Konfederasyon Kupası’nda Tuanna Gürleyen’in de görev aldığını, küçük bir sakatlığından dolayı riske girmemek adına kampa davet edilmediğini söyledi. 

Geçen sene Küçükler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan ekiple bu sene de Yıldızlar kategorisinde şampiyon olduklarını, üst üste derece yapmalarını düzenli, disiplinli ve çok çalışmaya bağladıklarını söyleyen Cengiz Kesici, yardımcı antrenör Kadir Özdemir ve Yeşim Balcı ile birlikte daha nice başarılara imza atmayı istediklerini aktardı.

Kesici, destekçilerine teşekkür etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme