• Haberler
  • Spor
  • Kastamonu Merkez'in Hentbolda Yıldızı Parlıyor: Finaldeyiz

Kastamonu Merkez'in Hentbolda Yıldızı Parlıyor: Finaldeyiz

Esan Akü Kastamonu Merkez Spor Kulübü Hentbol Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda finale yükseldi. Çorum'da 25 Mayıs'ta başlayan ve bugün sona erecek olan Hentbol Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda final maçı yarın saat 16.00'da başlayacak.

Esan Akü Kastamonu Merkez Spor Kulübü Hentbol Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda finale yükseldi. Çorum'da 25 Mayıs'ta başlayan ve bugün sona erecek olan Hentbol Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda final maçı yarın saat 16.00'da başlayacak.

Grubundaki ilk maçında Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü'nü 35-31, Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü 47-28 yenen temsilcimiz, Aksaray Belediyespor'a 25-24 mağlup olsa da grup ikincisi olarak gruplardan çıktı.

Esan Akü Kastamonu Merkez Spor Kulübü, çeyrek final karşılaşmasında  İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 25-25 beraberlikle sona eren normal sürenin sonunda uzatmalarda 32-29 mağlup etti. Yarı finalde de Üsküdar Belediyesi'ni 26-22 mağlup olan Esan Akü Kastamonu Merkez Spor Kulübü, finale yükseldi. Final maçı yaırn saat 16.00'da başlayacak, rakibin belli olması bekleniyor.

Öte yandan yarı final karşılaşmasında maçın en değerli oyuncusu Esan Akü Kastamonu Merkez Spor Kulübü'nden Zeynep Yağmur Demirci seçildi. 

Antrenör Cengiz Kesici; 'Yolumuz açık olsun' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme