Kastamonu protokolü oylarını kullandı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 13'üncü Cumhurbaşkanını belirlemek için vatandaşlar sandık başına gitti. Kastamonu protokolü de sandık başına giderek, oylarını kullandılar.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’üncü Cumhurbaşkanını belirlemek için vatandaşlar sandık başına gitti. Kastamonu protokolü de sandık başına giderek, oylarını kullandılar.

Vali Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır, Atatürk İlkokulu’nda Cumhurbaşkanlığı seçimi için oylarını kullandılar. Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da eşiyle birlikte dün Aytaç Eruz Lisesi’ndeki 1064 no'lu sandıkta oylarını kullandılar. CHP Milletvekili Hasan Baltacı’da eşiyle birlikte oyunu kullanarak; “Oyumuzu kullandık. Ülkemiz için hayırlı olsun. Bugün eşitlik için, adalet için, demokrasi için sandıklarda buluşalım” dedi.

“DOĞRU ADAMLA YOLA DEVAM”

AK Parti Milletvekili Halil Uluay da oyunu kullanarak; “Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Oylaması için  ‘Doğru Adamla Yola Devam’ diyerek sandıklarımıza sahip çıkıyoruz. Milletimizin iradesinin en güçlü şekilde sandığa yansıması için görev yapan sandık görevlilerine kolaylıklar diliyor, her bir vatandaşımızı oy kullanmaya ve oy kullandığı sandığa ve milli iradeye sahip çıkmaya davet ediyorum. Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kayıtlı olduğu sandıkta oyunu kullanan AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci ise; “Vatanımıza, milletimize, devletimize Hayırlı olsun” dedi.

Bakmadan Geçme