Kastamonu Sanat Alaçatı'da

İzmir'in Alaçatı ilçesinde düzenlenen Ot Festivali'nde Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi de yer aldı.

Kastamonu Sanat Alaçatı'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir’in Alaçatı ilçesinde düzenlenen Ot Festivali’nde Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi de yer aldı.

Kastamonu Sanat, festivalde düzenlenen yemek yarışmasına il dışından katılım sağlanamasa da Kastamonu’nun meşhur lezzetlerinden olan ekşili pilavı Alaçatı’da tanıtarak büyük ilgi görülmesini sağladı. 

Sosyal medya hesaplarından festival ile ilgili paylaşımlarda bulunan Kastamonu Sanat, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Onan ve ünlü oyuncu Çağla Şikel’e ürünlerine olan ilgilerinden ötürü teşekkürlerini iletti. 

EKŞİLİ PİLAVA YOĞUN İLGİ

Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Yine çok verimli bir festivali geride bıraktık. Kooperatif ve Derneğimiz ile birlikte gurur duyuyoruz. İhsangazi ilçemizin coğrafi işaretini aldığı Kastamonu'da ilk yöresel yemek olarak kooperatifimizin tüm kalite standartlarına uygun hazırlayıp, tanıttığı muhteşem ürünümüz Ekşili Pilav Alaçatı’da büyük ilgi gördü. Ünlü sunucumuz Çağla Şikel’den kadın emeğine tam destek geldi. Ürünlerimize beğenilerini dile getiren Çağla Hanım ve ablasına gönülden teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

ÇEŞME BELEDİYE BAŞKANI ORAN’A TEŞEKKÜR

Paylaşımına devam eden Kastamonu Sanat: “Festivalde yapılan yemek yarışmasına il dışından katılım kabul edilmediği için katılamasak da biz yine de yöresel yemeğimizi tanıtıp sunmayı başardık. Bizlere bu hususta destek veren bütün dostlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Çeşme Belediye Başkanımız Ekrem Oran Beyefendiye nezaketinden ve ürünlerimize ilgisinden ötürü canı gönülden teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürü bütün özverileri ile Kastamonu'yu coğrafi işaretli ürünlerimizi tanıtmak için çaba gösteren yönetim kurulumuza ve Kastamonu Sanat ekibine ediyoruz. Güzel anıları geride bırakarak, yeni başlangıçları heybemize doldurarak, üreten kadınlarımıza müjdeler ile geri dönmenin gururunu yaşıyoruz.” ifadeleriyle sözlerini noktaladı. 
 

Bakmadan Geçme