Kastamonu Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Dr. Sıvacıoğlu aday oldu

AK Parti 22'nci ve 23'üncü Dönem Milletvekili Sıvacıoğlu'nun yeğeni Prof. Dr. Ahmet Sıvacıoğlu Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü için başvuruda bulundu.

Kastamonu Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Dr. Sıvacıoğlu aday oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi 22’nci ve 23’üncü Dönem Milletvekili Musa Sıvacıoğlu’nun yeğeni Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Sıvacıoğlu Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü için başvuruda bulundu.

PROF. DR. AHMET SIVACIOĞLU KİMDİR?

1 Mart 1973 İhsangazi doğumlu olan Sıvacıoğlu; Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi mezunudur. Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi’nden 1993 yılında mezun olan Sıvacıoğlu, 1997 yılında “Orman Yüksek Mühendisi”, 2001 yılında “Ormancılık Bilim Doktoru”, 2011 yılında “Doçent”, 2017 yılında “Profesör” olmuştur. Sıvacıoğlu, 2002 yılından beri Kastamonu Üniversitesi’nde görev yapmaktadır. Üniversite bünyesinde değişik dönemlerde, Bölüm Başkanlığı, Dekan Yardımcılığı, Dış İlişkiler ve Erasmus Üniversite Koordinatörlüğü, Üniversite Kalite Koordinatörlüğü, KASPER (Kastamonu Üniversitesi Personel Belgelendirme Birimi) Müdürlüğü ve Kalite Yönetim Temsilciliği, Fakülte ve Üniversite Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Ulusal ve Uluslararası düzeyde çok sayıda yayını bulunan, Sıvacıoğlu 2021 yılından bu yana Kastamonu Üniversitesi TEKNOKENT bünyesinde bulunan “Boreal Ormancılık” isimli şirketi ile üniversite- sanayii işbirliğine önemli katkılar sağlamaktadır. Evli ve 2 erkek çocuk babası olan Sıvacıoğlu ileri düzeyde İngilizce bilmektedir.

Bakmadan Geçme