Kastamonu Vatan Partisi adaylarını tanıttı

Vatan Partisi, Kastamonu milletvekili adaylarını tanıttı.

Vatan Partisi Kastamonu İl Başkanlığı, Kastamonu İl Başkanlığı'nda düzenlediği törenle 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için milletvekili adaylarını tanıttı.

Vatan Partisi Kastamonu İl Başkanı Hüseyin Günüç, aday tanıtımında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Geçen seçimde yaşadığımız sorunlar hala devam ediyor. Hiçbir sorunumuz çözülmüş değil. Önceki seçimlerde güvenerek oy verdiğimiz partiler, bizim sorunlarımıza çözüm üretmedi. Ülkemizin temel sorunu üretmemek, üretememek, başka ülkelerin ürettiği ürünü tüketmek. Açıkçası Avrupa’nın, ABD’nin köylülerini doyurmak."

"KÖYLÜMÜZÜ İHMAL ETTİK"

Vatan Partisi Kastamonu İl Başkanı Hüseyin Günüç şöyle devam etti: "Kendi köylümüzü ihmal ettik, kenara ittik. 1980’lerde Turgut Özal, ‘Köylü milletin sırtında kambur’ demişti. Bizim üreticilerimizin serüveni o zaman başladı. Bugün de bir seçim yaşıyoruz. Yurttaşlarımız artık şunu bilmeli, bugüne kadar oy verdiğimiz partiler bize ne kazandırdı, hangi sorunumuza çözüm buldu? Yurttaşlarımızın bunu düşünmesi lazım."

"MİLLETİMİZİN EN TEMEL İHTİYACI ÜRETMEK"

Vatan Partisi Kastamonu İl Başkanı Hüseyin Günüç: "Aslında Türkiye’de seçimlere 2 parti giriyor. Birisi ‘Türkiye hiçbir şey üretmesin’ diyen NATO’nun partileri, bir de bu milletin üretmesini isteyen, ayağa kalkmasını isteyen Vatan Partisi. Biz bunu her platformda cesaretle söylüyoruz. Çünkü biz gerçeklere dayanıyoruz. Biz milletimizin ihtiyaçlarına dayanıyoruz. Milletimizin en temel ihtiyacı üretmek. Üreticilerimizin desteklenmesi en temel ihtiyaç. Biz bugüne kadar Türkiye’nin 117 noktasında Üretim Devrimleri Kurultayları gerçekleştirdik. Kastamonu’da da bunu gerçekleştireceğiz. Adaylarımız üretimi esas alan insanlardır. Her biri halkımızın içinden çıkmış, halkımız gibi yaşayan, halkımızla aynı kaderi paylaşan, üretim içinde olan insanlardır. Adaylarımız yurttaşlarımızın önüne çıkıp, onlardan gelen her soruyu cevaplayacaklardır."

Bakmadan Geçme