• Haberler
  • Spor
  • Kastamonu Vekillerinden Fotoğraflı Stat Açıklamaları!

Kastamonu Vekillerinden Fotoğraflı Stat Açıklamaları!

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı'nın meclisteki stat konuşmasına AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay sosyal medya hesabından cevap verdi!

CHP Milletvekili Hasan Baltacı, TBMM'de yaptığı konuşmada Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın 2018'de Kastamonu'ya gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin fotoğrafı göstererek; "Bu fotoğraf 19 Haziran 2018’de Kastamonu’da çekildi. Yani 24 Haziran milletvekilliği seçimlerinden 5 gün önce. Sayın bakana sormak istiyorum; 19 Haziran 2018’de verdiğiniz yeni stadyum sözünü neden tutmadınız, bu sözü yerine getirecek misiniz?" diye sormuştu.

AK Parti Milletvekili Halil Uluay ise 18 Ekim 2023'te Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a gerçekleştirdikleri ziyaretin fotoğrafını paylaşarak; "Sayın bakanımızı ziyaretimizde stad ile ilgili değerlendirme yapmıştık. Mevcut stat yerinde kalmak kaydıyla modern bir stad planlamaktayız. Halen yer tespit çalışmalarımız devam etmektedir, yer tespiti ile ilgili çalışmalarımız şantiyesi olan kurumların şehir dışına çıkarılması projesi ile beraber yürümektedir. Saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme